Menu Sluiten

Wie ben ik

Ik ben Mieke Vermeersch en heb mij in 1997 als zelfstandig fysiotherapeut gevestigd in een eigen praktijk te Waterlandkerkje, BIG-nummer : 79050577804

In 1990 ben ik afgestudeerd als Licentiaat in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit te Gent.

Mijn praktijk is sterk gericht op herstel na orthopedische ingrepen, musculoskeletale problematiek en leefstijlinterventie.

Naast algemeen fysiotherapeute verdiep ik mij sinds 1995 voornamelijk in het myofasciaal pijn syndroom (MPS). Triggerpoints zijn essentieel binnen het kader van de MPS. Deze resulteren vaak in onverklaarbare, complexe pijnen, regionaal en/of uitstralend (referred pain).Voor mij is het vinden ervan steeds weer een nieuwe uitdaging.

Sinds 2005 startte ik (de eerste cursus in Nederland) met de specialisatie Dry Needling. Een geweldige aanvulling en toegevoegde waarde om triggerpoints te bewerken. Dry Needling van triggerpoints is dan ook een van de meest effectieve therapieën. Tot op heden heb ik alle certificaten behaald en blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.